Thursday, June 7, 2012

Assalamualaikum friends.

Waaaaaa sooooo long no write ma. (Malaysian English, not Manglish) #Tiba-tiba
Pertama sekali, terima kasih saya ucapkan pada readers yang masih membaca blog saya walau dah lama gila tak post anything! So THANK YOU. nangis! :')

Hari ni rasa mcm nak bebel dalam Bahasa Malaysia and Malaysian English, so siapa x faham.. me iz sorry. hehe
2012 tahun yang best setakat ini, mcm naik roller coster pun ada even saya personally x pernah naik at all. Maybe one day... NOT! bagi seribu pun xmau naik... :)

Banyak sebab kenapa tahun ni best even ada yang tak best. -_____-

Nanti saya post lagi. ini warm up baru... hehe.

later,
Fira.

5 comments:

myra abdullah said...

hye sis,
waaa..rindunye post akak.
cpt-cpt make a new post yee.
=D

MISSYAKILA HISAM said...

You're back. I miss your story :)

namasayatihah said...

sila update lg..miss to see ur style sweety...;)

sue. said...

i love u fira!

ZAFIRAH HANIS said...

Thank u loyal readers! Insyalllah, more updates on the way! hehe

Post a Comment

 

© Copyright Bits of Beads - Designed by Krafty Palette